24 november 2011

Mobile

Bloesem kids had een poosje geleden een give away van Frazier + Wing. Die won ik! Voor op de nieuwe babykamer. En voor wie het nog niet wist; ja er is nog een mini in aankomst en ja, dit is de eerste keer dat ik dit 'nieuws' ook op mijn blog deel. Nieuws tussen aanhalingstekens, want ik ben in maart uitgerekend en dus al over de helft en dat is ook wel te zien.

En over dit project.. te laat begonnen hoor. Na sinterklaas maak ik er een tutorial van, maar in de shop; dan had ik eigenlijk een paar maanden eerder moeten beginnen. Helemaal met het energielevel dat ik nu heb, gecombineerd met tintelende vingers van het vocht in mijn polsen. Ja nu kan ik dat eindelijk schrijven, maar ik zal er niet teveel over in herhaling vallen. Het komt erop neer dat ik in m'n hoofd echt veel meer doe in minder tijd en dan ook nog het hele huis gesopt, de zolder heb opgeruimd en er een fantastisch en vooral overzichtelijke werkplek heb gemaakt waar ik ook heel efficiënt kan werken. Helaas! Maar in mijn hoofd gaat dat in elk geval niet lang meer duren..

**

A while ago Bloesem kids hosted a give-away from Frazier + Wing. And I won! For the new nursery. Yes, there is a mini coming and yes, this is the first time I share this 'news' here. It is not really news anymore since we expect the baby in March, so I'm halfway of my pregnancy.  

And about this project.. I started too late. After sinterklaas I'll post a tutorial for you to make them. For the shop I should have made them a couple months ago. Especially with my current energylevel, combined with the tintling fingers of the fluid in my wrists. Yes, I can finally write about that, though I'll not write about it too much. It is actually a fact that in my head I do a lot more in the same timeframe, plus I did my householding, cleared the attic and made there a fantastic and most efficient workspace. Too bad! Though in my head that will be accomplished very soon..

2 opmerkingen:

  1. Leuke mobile zeg! En wat een mooi nieuws, van harte gefeliciteerd!

    Ik kreeg vanmorgen je RRN-boekje met de post... pffff... dat noem ik nou nog eens een uitdaging! Maar wel heel leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel benieuwd! Ik ben een tikkie ruimtelijker ingesteld dan de meeste mederobinners. Misschien ben ik de enige die meestal op de achterste pagina begint.. (en het vervelend vindt dat de pagina's zo plat en dun zijn) maar dat is misschien een tip?

    BeantwoordenVerwijderen