25 september 2012

Light



















Dat licht in het bos hè, dat is moeilijk om mee te werken. Maar dan vang je soms het licht toch ineens wel tof en heb je er ook wel een paar mooie foto's tussen zitten. 

Even een kleine break om jullie deze te laten zien; ik ben de foto's van het bos aan het bewerken voor de shop.

**

Sunlight in the woods is not easy to work with. Jet there are some nice pictures taken.

I took a little break to show you this one.. I'm currently preparing the pictures for the shop. 

24 september 2012

Summer round-up (2)


Ik hou er van: bomen, bladeren en de geluiden, geuren en de filtering van het licht in het bos. En alhoewel we er zó vlak bij wonen, kom ik er niet veel om echt rond te sjouwen. (Zou ik toch meer willen) Maar op bovenstaande warme dag gingen we dus wel. We namen brood, een bak fruit en drinken mee om te picknicken en hóp, naar de Hierdense Beek. 
Veel heb ik niet op het picknickkleed gehangen; hoe kwam ik er bij dat ik wel een boek mee kon nemen? Er moesten foto's worden gemaakt. En takjes worden verzameld. En daar heeft het meisje thuis een mooie knutsel van gemaakt. 

**

I love it; the trees, leafs, sounds, smell and the filtering of sunlight in the woods. Even though we live really close by, I don't go often for just a walk into the woods. (Want to do that more) That hot day from the pictures we did. We took some bread, fruit and drinks for a picnic and went for a walk to the Hierdense beek (creek).
How did I think I could spend my time lying on a cloth and reading my book? There were pictures to be taken. And branches to collect. The little girl made something nice of those later.






17 september 2012

Summer round-up (1)

Nu de herfst zich echt aan dient, en ik al begin te denken in termen als; 's avonds met warme sokken aan lekker opkrullen op de bank, wanneer zal ik die gerechten met linzen / pompoen / warme appel proberen (nee, niet door elkaar) en de herfstkleuren al wel in de etalages, maar nog niet onder de bomen liggen. Nu is het precies de tijd om terug te denken aan de zomer. De dagen dat we dachten dat het nooit zomer zou worden, en die hete dagen die daar zo plotseling op volgden dat de vesten naast de zomerjurkjes aan de waslijn hingen te drogen.

Het is tijd voor een kleine zomer round-up. Om te beginnen met die heerlijke ijsjes. Ze waren enorm, maar inmiddels heb ik kleinere ijsvormen. Op een veel te warme dag was ik op mn slippers in het bos aan het ploeteren om foto's te maken. Ik werkte aan mijn collecties. En we gingen ook nog een paar keer de hort op. En juist die plaatjes had ik nog steeds niet met jullie gedeeld. Dus hier is deel 1.


Mijn meisje en haar achterneefje kunnen het goed met elkaar vinden.. Net als zijn ouders en wij. Gezellig; op een droge dag in een natte week zijn we samen naar de Apenheul geweest. Lekker banjeren, ontdekken en spelen.

Precies een week later was het weer compleet omgedraaid en was het te heet om iets te doen. Ze hebben  lekker op het strand hebben gespeeld terwijl wij zelf de perfecte picknickplek hadden in de schaduw van een grote boom.  




**

Continue for english version after the break..

14 september 2012

Hip en Handgemaaktmarkt Zwolle






















Dus daar stond ik dan zaterdag in Zwolle. Op mijn eerste Hip en Handgemaaktmarkt. De mensen waren gezellig en het weer was goed. Zelfs zo goed dat de foto's die ik snel voor aanvang van de markt heb genomen overbelicht zijn.. 

Dit was ook de eerste keer dat ik mijn nieuwe collecties toonde. Zelfs hier op het blog heb ik alleen maar kleine onderdelen van dat 'nieuwe goed' laten zien. Ik heb veel positieve reacties gehad op de portemonneetjes en armbanden van leer, en ook de knuffels hebben vaak een aai over hun bol gehad omdat ze zó zacht zijn. Er ligt nog niets van in de shop, maar dat komt snel!
Verder was ik heel blij met mijn nieuwe visitekaartjes, want die zouden eigenlijk dinsdag pas binnen komen, maar vanuit de UK hebben ze het toch nog net voor het weekend gehaald. Ik heb ze dus al flink uit kunnen delen.





















Ik had ook een glazen pot neergezet waar voorbijgangers hun mailadres in konden deponeren om de nieuwsbrief te ontvangen. Onder de inschrijvingen verlootte ik een leren armband: Maud is de lucky one..
Wil je ook een nieuwsbrief ontvangen? Reageer dan hieronder of mail me. (Maximaal 4x per jaar hoor. Vaker ben ik niet van plan je mailbox te vullen met nieuwtjes, aanbiedingen, tips etc.) 

Iets compleet anders: Zaterdag was ook een half jaar na Micah's geboorte/officieel overlijden. Ik voel toch de behoefte om hier even bij ons prachtige kleine mannetje stil te staan.

**

Continue for english version after the break..

7 september 2012

29

via






































Happy Birthday to me.. Druk met hip en handgemaakt dus nog even geen feestje, maar wel een mooi taartje om mijn blog te versieren.

5 september 2012

Work



Mijn lieve papa en mama waren 30 jaar getrouwd en daarom waren we met z'n allen een weekje heerlijk naar Italië. Het was een hele fijne gezellige week! Gefeliciteerd pap en mam!

Maar nu; na een week helemaal het hoofd leeg gehad te hebben ben ik echt vól aan de bak. Zaterdag sta ik op de Hip en Handgemaaktmarkt in Zwolle. Dus ik ben keihard aan het werk - en dus schrijf ik pas volgende week weer een fatsoenlijke post! Misschien zie ik jullie zaterdag?